Verkoop Villa, Viljandi, Viljandi County, Estland, Korstnajala

Verkoop - Cod. 34808

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 18930 m²
  • Getal kamers: 4
  • Verdieping: 2

Modern landgoed complex, vozvedennyysredi natuurschoon Viljandi County, wachten op een nieuwe eigenaar. Bekijk de video op de onderkant van de advertentie!

Manor complex bestaat uit 3 aparte gebouwen, die zich op een verhoogde perceel van particuliere landgoederen.
Het complex, als gevolg van de speciale lay-out, uitstekende faciliteiten voor exclusief persoonlijk gebruik of voor zakelijke doeleinden - bijvoorbeeld, voor toeristen, een centrum voor conferenties en / of opleidingscentrum.

GEBIED
Op een perceel van 1,9 hectare gelegen huis, een sauna en een garage, met een fijne afwerking verlichting overgangen tussen gebouwen.
Reliëf van de site waarop staat het landhuis - plat, is de plot omgeven door een dikke bos park. Door het ontbreken van de tuin, is het gebied niet nodig arbeidsintensief care (site is ideaal voor robotmaaier). Bijzondere schoonheid leent prachtige rotstuin, uit de buurt van de geplande zomer keuken gelegd. In het noordelijke deel van het grondgebied rastetmalenkaya bosje, zal het zeker te behagen het najaar oogst van champignons. De toegangsweg met een kleine rotonde voor comfortabel manoeuvreren past perfect in obschiyvid complex. Op het grondgebied reeds toegewezen ruimte voor een vijver. Framing van zhivyhelovyh hek gedeelte is prachtig decoratie.

HOOFDGEBOUW
Eerder, is het hoofdgebouw van de distilleerderij gebouwd, breidde in 2012 iproveli volledige renovatsiyu.Segodnya voormalige distilleerderij werd omgevormd tot een grote luxe villa met alle faciliteiten en apparatuur (centraal stofzuigsysteem, videobewaking, en ga zo maar door. D.). Het gesloten gebied is 163,5 m2 terras - zelfs 27,6 m2.
Tijdens de restauratie van het oude gedeelte van het gebouw puin steen, die posleochistki en voeging was een compleet nieuwe uitstraling behouden. Annexe gebouwd van fiber blokken voor utepleniyaispolzovan dubbele sloypenopolistirola, Finish buitenlandse chastivypolnena baksteen handgemaakte antieke stijl.
Het dak is geïsoleerd en bedekt met rode verbrande klei steen, van het tijdperk van de oorspronkelijke bouw.
In het hoofdgebouw:
Op de begane grond:
• Woonkamer met een gedeeltelijk open keuken. De woonkamer heeft een open haard met een geheugen van het apparaat, is er een doorgang naar het terras;
• Terras;
• Eet met bijkeuken (slaapkamer met garderobe uitvoering kan worden geselecteerd);
• Badkamer met stoom;
• Technische ruimte (warmtepomp en boiler);
Op de tweede verdieping:
• Master slaapkamer met balkon, komen en gaan van de ochtendzon;
• kabinet;
• Grote slaapkamer (indien gewenst, kan worden omgezet in twee aparte slaapkamers);
• Badkamer;

INTERIEUR
In het interieur, alleen gebruikt hoogwaardige materialen in de woonkamer op de begane grond van de hal en in de keuken - tegels, de vloer in de eetkamer en garderobe gemaakt van eikenhout. Sex tweede verdieping is gemaakt van natuurlijke leisteen. De muren zijn meestal bedekt met structurele verf heldere kleuren, sommige kamers zijn ingericht met behang. De muren van de woonkamer vol met puin en houten balken aan het plafond en de muren, en verzonken in de wanden van glas in lood lampen zijn een herinnering aan de tijd waarin het oorspronkelijke gebouw werd opgetrokken.

Sauna HUIZEN C / GUESTHOUSE
Woning met sauna is gebaseerd op een fundering van puin, de gevel bestaat uit een vakwerk met nadruk aanvankelijk voorgestelde bouwperiode. De wanden zijn gemaakt van vezels blokken van de houten elementen, wordt buitenisolatie van geëxpandeerd polystyreen, fasadaispolzovany voor gipsplaten, houtfineer. Daktrim - steen, roodbruin.
In een klein huis met een sauna / pension kunt u genieten van de sauna en overnachten. Voor het huis een hoge muur werd gebouwd, biedt persoonlijk comfort en beschermt tegen koude wind, het vroege voorjaar is pozvolitpogretsya in de zon. Voor het huis is een ruim terras, met ruimte genoeg voor het apparaat door de buitenzwembad / barrel sauna's. In een klein huis met een sauna zich bevinden:
Op de begane grond:
- Kamer met open haard
- Slaapkamer
- Combineer met een houtkachel
- Wasserij
- toilet
- Verwarming / bijkeuken

Op de tweede verdieping
Sauna met een aparte ingang:
- Ladder
- Grote kamer studio
- Slaapkamer
- toilet

GARAGE
In de garage 2 afzonderlijke gebieden: hoge kamer garagedeur met automatisch openen en hoog plafond oppervlakte van 48,1 m2, 15,4 m2 en schuur.
Het gaat trap naar de tweede verdieping van de garage, die kan worden voltooid en in werking gesteld (bijvoorbeeld arbeidsbemiddeling).

GEGEVENS
Net als in het hoofdgebouw, en in een klein huis met een sauna / pension - gemalen verwarming, waardoor de maandelijkse kosten zijn zeer laag.
In het hoofdgebouw is er een pijp voor vloerverwarming, en op de eerste verdieping met een open haard voor verwarming. Het hoofdgebouw Comfovent stelsel van gedwongen ventilatie aangebracht.
Huis met twee verdiepingen op de sauna wordt verwarmd radiatoren, in de sauna kachel is voorzien van een vloer.
Gebouwen voorbereid op zonne-energie.
Water komt uit een put, rioolstelsel is ontworpen met de filtratie-gebied. Verder is geïnstalleerd afvoer van regen en storm water.
Saunaoborudovana goede ventilatie-systeem, dat de toevoer van verse en warme lucht in de ruimte zorgt.
Om de veiligheid van de geïnstalleerde bewakingscamera's en alarmsystemen voor elk gebouw te waarborgen.

OP DE ligging van het complex
Het complex ligt op 10 minuten rijden van Viljandi (15 km) en heeft toegang tot verharde wegen. Elke ochtend bij het huis passeert een schoolbus dat kinderen in Heymtali manor de school draagt. In de omgeving het openbaar vervoer haltes, wat genoeg gemakkelijke verbinding met Viljandi biedt.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB